Despre noi

luni, 9 martie 2009

Conferinţa internaţională a Ordinului

Asistenţi medicali, specialişti în domeniul medical din peste opt state din Europa – Ungaria, Norvegia, Finlanda, UK, Suedia, Germania, Italia, Cehia şi din SUA şi-au anunţat participarea la a III-a Conferinţă internaţională a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, organizată în colaborare cu Filiala Constanţa.
Evenimentul are titlu: "Împreună pentru sănătatea comunităţii", şi va aborda următoarele teme:
  • relaţia asistent medical – pacient,
  • accesul la serviciile de sănătate,
  • prevenţie,
  • îngrijiri la domiciliu.
Conferinţa se va desfăşura în perioada 27 - 31 mai 2009 la Constanţa. Membrii OAMGMAMR care doresc să participe se pot înscrie până pe data de 30.03.2009, utilizând formularul de înscriere postat pe site-ul www.oammr-constanta.ro, care va fi trimis prin fax la numărul de telefon 0241/660455, sau pe email la adresa oamr_cta2004@yahoo.com.
Participanţii se pot înscrie cu lucrări pentru care vor trimite abstractele până pe 30.03.2009, iar prezentările integrale (Power Point) vor fi transmise până pe 15.04.2009.
Amănuntele legate de taxa de participare şi de locul de desfăşurare a evenimentului vor fi afişate pe site-ul mai sus menţionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu